Interieurbouw op maat

Wil jij jouw interieur nét dat beetje extra geven? Kies dan voor interieurbouw op maat! Bij Sundert Interieurbouw ben je aan het juiste adres voor je complete inrichting, van een unieke keuken tot op maat gemaakte kledingkasten en klein meubilair.

Buitengewoon goed in binnenwerk

Laat je inspireren

Sundert Interieurbouw is een erkende specialist in Etten-Leur en omstreken. Wij hebben al vele woningen en bedrijfspanden mogen voorzien van een uniek interieur. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Luxe keukens

De keuken is vaak hét middelpunt van de woning. Des te belangrijker dat de keuken volledig aansluit op jouw wensen en eisen. Sundert denkt graag met je mee en realiseert een unieke keuken op maat.

Op maat gemaakte kasten

Om jouw woning volledig af te maken, zijn kasten op maat een belangrijke factor. Sundert denkt graag met je mee in het ontwerp, de indeling en de styling. Alles zodat de kast volledig past bij jouw interieur.

Creëer jouw interieur op maat

Wij horen graag je wensen! Samen bespreken we wat je voor ogen hebt en wat de mogelijkheden zijn.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.