Interieurbouw Particulier

Buitengewoon goed in binnenwerk

Ben jij op zoek naar op maat gemaakte producten voor jouw interieur? Dan ben je bij Sundert Interieurbouw aan het juiste adres. Bij ons ontvang je niet alleen een kast of bureau, maar ook erkend specialistisch advies. Wij zorgen gegarandeerd voor een fijne aankoopbeleving. Wij verzorgen interieurbouw op zakelijk niveau en op maat gemaakte interieurbouw voor  particulier.

Keukens

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, of wil je de oude keuken renoveren? Sundert denkt graag met je mee.

Op maat gemaakte kasten

Beschik je over een ruimte waar een prachtige kast in thuis hoort maar is de juiste maat niet leverbaar? Sundert levert kasten op maat. Alles is hierbij mogelijk, denk aan een inbouwkasten of een mooie vakkenkast.

Klein meubilair

Benieuwd hoe je een bepaalde ruimte in je huis het beste kan invullen? Oriënteer je bij Sundert op klein meubilair. Wij hebben de oplossing!

Zakelijke interieurbouw

Voor het zakelijk interieur zit je goed bij Sundert. Wij buigen ons graag over de inrichting van jouw klein zakelijke ruimte.

Kantoorinrichting

Benieuwd hoe je het kantoor zo efficiënt mogelijk en stijlvol kunt inrichten? Sundert ontfermt zich graag over de ruimtes binnen het kantoor en de invulling daarvan.

Oriënteren op een meubelmaker

Wil jij je oriënteren op de mogelijkheden van een meubelmaker? Wij geven je graag advies. Bezoek onze werkplaats op afspraak of neem contact met ons op. Specifiek op zoek naar een meubelmaker in Etten-Leur? Sundert helpt je verder. 

Meubel op maat laten maken?

Wij horen graag je wensen! Samen bespreken we wat je voor ogen hebt en wat de mogelijkheden zijn.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.