Kantoorinrichting

Een kantoor moet er netjes uitzien. Het is hét visitekaartje als klanten langs komen en dat begrijpt Sundert als geen ander. Laat onze experts de kantoorinrichting volledig verzorgen. Neem contact met ons op via onderstaande knoppen of bel: 076-5035302.

Kantoormeubilair op maat

Een kantoorruimte invullen met de juiste meubels is soms een uitdaging. Sundert maakt al het kantoormeubilair op maat. Zo ben je verzekerd van een goed ingevuld kantoor. 

Naast het vullen van een ruimte is de stijl ook belangrijk. Bij Sundert horen wij graag alles over de wensen, wij verwerken deze dan in het kantoormeubilair. Wij verzorgen graag de zakelijke inrichting

Van bureau tot keuken

Elk kantoor is anders, dat geldt ook voor de ruimte die je tot jouw beschikking hebt. Daarom maakt Sundert het kantoormeubilair op maat. Denk daarbij aan:

  • Bureaus
  • ontvangstbalie
  • Kasten
  • Lunchtafel
  • Keuken
  • Vergaderruimte

 

Heb je vragen over alle mogelijkheden? Geen probleem! Je kunt ons bereiken via info@sundert.nl of 076-5035302.

Vergadertafel op maat

Een vergadertafel op maat laten maken? Dat kan! Of het nu gaat om een standaard rechthoekige tafel of een bijzondere vorm, Sundert creëert het. Aan een vergadertafel wil je iedereen goed kunnen horen en aankijken. De vorm is daarbij belangrijk. 

Een tafel is wel het belangrijkste meubelstuk in de ruimte maar moet niet de hele ruimte vullen. Wat je wensen ook zijn, wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn bij Sundert eindeloos. Waar een mogelijkheid nog niet bestaat, ontwerpen en creëren we deze. We verzorgen een zakelijke, sfeervolle en rustige ruimte met gebruik van op maat gemaakt meubilair.

Kantoorinrichting op maat

Wij horen graag je wensen! Samen bespreken we wat je voor ogen hebt en wat de mogelijkheden zijn.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.