Keukens

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken die volledig voldoet aan al jouw wensen? Of wil je jouw oude keuken renoveren? Bij Sundert ben je aan het juiste adres voor een nieuwe, op maat gemaakte keuken!

Nieuwe keukens

Droom je van een nieuwe keuken? Maak je wensen kenbaar in gesprek met ons. We denken graag met je mee! Sundert levert keukens van hoge kwaliteit. Het hout wordt bewerkt en op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. We leveren én plaatsen de keuken en creëren een fijne leefruimte.

Keuken renoveren

Is het niet nodig om de hele keuken te vervangen? Denk dan aan renoveren! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. We ontwerpen een compleet gerenoveerde keuken en bij akkoord verzorgen we dit van begin tot eind.

Luxe keuken op maat

Wil je een echte luxe keuken op maat? Sundert onderscheidt zich door exclusieve luxe keukens op maat te maken. In een kennismakingsgesprek horen wij graag jouw ideeën en wensen. Zo kunnen wij jouw luxe keuken op maat creëren.

De keuken is meestal de belangrijkste ruimte van het huis. Het is dé plek waar iedereen samen komt. Of we nu samen een lekker bakje koffie doen in de winter of een koud glas limonade drinken in de zomer. Ook is de keuken de plek waar vaak gegeten wordt, waar we samen komen en de dag doorspreken. Precies om deze redenen vindt Sundert het zó belangrijk om een keuken te hebben die bij de rest van het huis past.

Wij toveren een saaie plek om naar dé ontmoetingsplek in huis. Laat een luxe keuken op maat maken door Sundert en haal nog meer uit jouw keuken!

Onze houten werkbladen op maat zijn ideaal voor diverse toepassingen:

  • Barbladen
  • Bureaubladen
  • Televisiemeubel
  • Badkamermeubels
  • Vensterbanken
  • Tafelbladen

De keukenplinten zijn vaak een ondergeschoven kindje. De keukenplinten worden vaak ook als laatst gedaan bij aanleg van een nieuwe keuken. Toch geven keukenplinten op maat je de mogelijkheid om een unieke twist aan keuken te geven. 

Met een opvallende kleur geef je de keuken een heel andere uitstraling. Door de op maat gemaakte plinten een contrastkleur te geven past dit mooi in de keukenruimte. Laat je volledige keuken op maat maken door Sundert en creëer een unieke en exclusieve keuken.

Wil je een keukenkast op maat laten maken? Dan ben je bij Sundert aan het juiste adres. Een keukenkast is de basis van je keuken. Wij leveren maatwerk tegen de beste prijs. Wij bieden alle soorten kasten aan. Wil je een onderkast of bovenkast? 

Wij maken zowel keukenkasten voor onder het werkblad of onder een keukenapparaat. Met een keukenkast op maat kun je de keukenkasten zelf indelen. Wil je planken, lades of rolluiken? Door een keukenkast op maat te laten maken door Sundert maak je efficiënter gebruik van de beschikbare ruimtes.

Een keukenachterwand op maat verandert het gehele uiterlijk van je keuken. Bescherm je muur met een achterwand. Onze keukenwanden zijn makkelijk af te nemen. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je keuken vies wordt. Voorkom dat vieze spetters op je muur blijven zitten met een prachtige keukenachterwand op maat van Sundert. 

Sundert maakt volledige keukenlades op maat. Geen enkel aspect in de keuken ontgaat ons. Wij leveren op maat gemaakte keukenlades. Zo kunnen er in een keukenkast meerdere lades gerealiseerd worden. Superhandig om bijvoorbeeld in dezelfde keukenkast je bestek en kruiden te doen. 

In de bovenste laag maken wij ruimte voor je bestek en de lade daaronder voor je kruiden. Het mooie van keukenlades op maat is dat je deze zelf kunt indelen. Door van tevoren een indeling te bedenken, wordt er maximaal gebruik gemaakt van de ruimte.

Keukenfrontjes op maat zijn een onmisbaar gedeelte van je keuken. Vaak zijn standaard keukens beperkt in kleuren en maten. Bij Sundert gaan wij verder. Wij kunnen voor alle soorten keukens keukenfrontjes op maat maken. Wil jij een nieuwe look voor je keuken? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn (Spoiler: er is veel mogelijk bij ons).

Keuken op maat laten maken?

Wij horen graag je wensen! Samen bespreken we wat je voor ogen hebt en wat de mogelijkheden zijn. 

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.