Klein meubilair

Benieuwd hoe je een bepaalde ruimte in je huis het beste kunt invullen? Oriënteer je bij Sundert op klein meubilair. Wij hebben de oplossing! Onder klein meubilair is een verzamelnaam voor meubelstukken die een functie hebben als inrichtingsvoorwerp. Denk hierbij aan een bijzettafel of bijzetkast. Een leeg hoekje in de ruimte? Klein meubilair is dé perfecte invulling.

Oplossingsgericht en ruimtelijk

Loop je tijdens het inrichten van je huis tegen problemen aan? Klein meubilair van Sundert biedt ongetwijfeld de oplossing. Is die oplossing er niet? Dan maken we die! Wij spelen met de ruimtes in huis en creëren de meest efficiënte oplossing. Wij werken oplossingsgericht en geven de beste invulling aan de ruimte. Lees hieronder meer over klein meubilair of neem contact met ons op voor vragen, advies of een afspraak op locatie. We nemen graag de tijd voor je.

KLEIN MEUBILAIR OP MAAT

Het invullen van een ruimte met meubels kan een uitdaging zijn. Klein meubilair op maat is daarbij de perfecte oplossing. Sundert Interieurbouw helpt je graag met het maken van diverse meubels.

Een bijzettafel moet bij het interieur passen. Die ene bijzettafel die jij in gedachte hebt is alleen nergens te vinden. Deel je wensen met Sundert en samen vinden we dé oplossing. We denken met je mee over de mogelijkheden, het materiaal en het ontwerp. In onze timmerfabriek werken wij het ontwerp van de bijzettafel op maat voor je uit.

Een bijzetkast is de punt op de spreekwoordelijke i in het interieur. Laat je inspireren door onze experts. Door het gebruik van verschillende materialen en vormen is zo goed als alles mogelijk. Op zoek naar de perfecte invulling voor jouw ruimte met een bijzetkast op maat? Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden, het materiaal en het ontwerp. In onze timmerfabriek werken wij het ontwerp de bijzetkast op maat voor je uit.  

Ook een badkamermeubel valt in sommige gevallen onder klein meubilair. De ruimte in de badkamer is vaker beperkt ten opzichte van een woonkamer. In een badkamer is het vaak vochtig door het douchen.  Voor een badkamermeubel op maat is de keuze van het materiaal het overwegen waard.

Wanneer het materiaal niet goed tegen vocht kan, gaat het werken en trekt het in sommige gevallen krom. Het badkamermeubel zal minder lang mee gaan ten opzichte van een meubel van het juiste materiaal dat wel tegen vocht kan. Onze experts denken graag met je mee over de mogelijkheden en het juiste materiaal. In onze timmerfabriek werken wij het ontwerp van een badkamermeubel op maat voor je uit.

Alles aan de muur kan gezien worden als klein meubilair, denk daarbij aan wandplanken op maat. Het geeft invulling aan je inrichting en brengt sfeer in huis. Op zoek naar een wandplank? Geef ons je wensen door en wij leveren precies wat je zoekt.

Op zoek naar een houten krukje op maat dat perfect past in het meubilair? Bij Sundert hebben we altijd de oplossing en anders maken wij die. Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden, het materiaal en het ontwerp. In onze timmerfabriek werken wij het ontwerp van de houten krukjes op maat voor je uit.  

De trends van 2022 klein meubilair

Ben je op zoek naar de nieuwste trends als het gaat om klein meubilair? Wij lichten graag alles aan je toe en werken de opties ook graag voor je uit. De materialen, het design en natuurlijk de inrichting vallen binnen onze expertise. Wij nemen je mee in de trends van 2022 op het gebied van klein meubilair.

Klein meubilair op maat laten maken?

Wij horen graag je wensen! Samen bespreken we wat je voor ogen hebt en wat de mogelijkheden zijn.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.