Op maat gemaakte kasten

Je wilt een kast op maat want je beschikt over een ruimte waar een prachtige kast in thuis hoort, maar is de juiste maat niet leverbaar. Sundert levert kasten op maat. Alles is hierbij mogelijk, denk aan inbouwkasten of een mooie vakkenkast.

Inbouwkasten

Als je efficiënt gebruik wilt maken van de ruimte in bijvoorbeeld de slaapkamer, biedt een inbouwkast een perfecte oplossing.

Een inbouwkast sluit perfect aan op de gewenste ruimte en verbergt de inhoud. Zo creëer je rust in de kamer. Een inbouwkast is verschillende kleuren en houtsoorten beschikbaar. Sundert realiseert jouw droom, hoe bijzonder deze ook mag zijn.

Vul deze kast met kleding of bijvoorbeeld een wasmachine/droger. Inbouwkasten kunnen zelfs het uiterlijk voor jouw keuken zijn. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

inloopkast op maat

Vakkenkast

Ben je op zoek naar een kast om een hele wand op te vullen in de woonkamer? Dan is een vakkenkast een geweldige oplossing. In de op maat gemaakte vakken kun je de TV of mooie accessoires plaatsen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een vakkenkast? Onze experts kijken graag met je naar de mogelijkheden. Geef je woonkamer, keuken of slaapkamer een prachtige en georganiseerde uitstraling met deze vakkenkasten op maat. 

Onze kasten worden gemaakt door een KOMO geaccepteerd bedrijf. KOMO is een bouw en infra keurmerk dat aangeeft dat je met een betrouwbare partij te maken hebt. Zij leveren elke certificering in de hout- en bouwbranche. 

slaapkamerkast op maat

Op maat gemaakte kasten laten maken

Sundert is expert in het maken van kasten op maat. Bij Sundert is alles wat je kan dromen op het gebied van kasten mogelijk. Ben je niet op zoek naar een kast op maat van Ikea maar juist een prachtige eye-catcher? Dan ben je bij Sundert in Etten-Leur op de goede plek!

Het maakt voor ons niet uit wat de afmetingen zijn en waar je de kast voor wilt gebruiken. Van een slaapkamerkast tot een wasmachinekast of inbouwkasten op maat, wij bouwen het.

De afmetingen zijn voor ons in elke maat mogelijk. Wil je de volledige hoogte en/of breedte gebruiken van een ruimte? Of het nu om een smalle gangkast gaat of een brede woonkamerkast, Sundert is jouw partner voor op maat gemaakte kasten!

Hieronder lees je welke soorten kasten op maat gemaakt kunnen worden. Daar vind je jouw droom altijd tussen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we dromen graag met je mee!

Welke soorten kasten kunnen wij op maat maken?

Slaapkamerkasten op maat maken wij volledig naar wens en eisen. De slaapkamerkast moet natuurlijk bij het interieur passen. Je kunt zelf de deuren maken zoals jij wilt.

Een inloopkast wil je het liefst perfect op maat gemaakt hebben op basis van de ruimte. Het mooiste resultaat ontstaat als de kast precies aansluit op de muren.

Een inloopkast op maat is populair en beschikbaar in verschillende kleuren en houtsoorten. Naast losse planken, balken of buizen kun je er ook voor kiezen om kledingkasten voor een inloopkast op maat te laten maken. Een inloopkast wordt ook wel een walk in closet genoemd. Op media als Pinterest kun je perfect inspiratie op doen. Wij realiseren je wensen vervolgens.

Een TV kast op je slaapkamer of woonkamer geeft een belangrijke indruk van de ruimte. Sundert heeft tal van TV kasten op maat gemaakt.

In de woonkamer zien wij de laatste tijd steeds vaker hangende TV kasten. Ons gespecialiseerde team gaat met jouw wensen en eisen aan de slag om een droom TV kast te maken!

Een wasmachinekast op maat geeft het washok een veel mooier aanzicht. In plaats van een lompe wasmachine en/of droger in de ruimte, verwerken wij deze mooi in een op maat gemaakt wasmachinekast.

Naast de wasmachine, kun je hier ook handig andere schoonmaakspullen zoals de strijkplank, stofzuiger of andere spullen kwijt.

Een gangkast op maat is hartstikke handig. Een gangkast geeft je een plek om jassen, schoenen en andere kledingstukken in op te bergen. Wil je ook af zijn van spullen die rondslingeren?

Laat Sundert dan een gangkast op maat maken en krijg een elegante uitstraling in de gang!

Een zolderkast op maat maken wij in de meeste gevallen van hout. Zolderkasten op maat hebben vaak een schuine kant, omdat er ook een schuine wand is.

Gebruik de ruimte op de zolder optimaal door een kast op maat te laten maken.

Wil je een kelderkast op maat laten maken? Kelderkasten worden vaak gebruikt om schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen of conserven te bewaren. Laat een kelderkast op maat maken door Sundert om optimaal gebruik te maken van de beperkte ruimte.

De badkamer is meestal een beperkte ruimte. Daardoor is het niet altijd mogelijk om een standaard meubel in de winkel te halen. Om toch de ruimte maximaal te benutten is een badkamermeubel op maat een ideale oplossing.

Sundert maakt jouw badkamerkast of wastafelkast op maat.

Kleerkasten op maat kunnen erg uiteenlopend zijn. Ben je op zoek naar een enkele kast om kleding van jou en/of je partner in kwijt te kunnen? Of heb je wat groters in gedachte en wil je een volledig ingerichte inloopkast?

Bij onze vind je alle kasten op maat en wij realiseren al jouw wensen. Neem contact met ons op om een kleerkast op maat te laten maken!

Toiletkast op maat laten maken? Laat dit dan doen door Sundert. Door de kleine ruimte in te richten met een toiletkast maak je optimaal gebruik van de ruimte.

Wil je hier handige toiletartikelen zoals extra wc-rollen, handdoekjes of schoonmaakartikelen opbergen? Dat kan met een op maat gemaakte toiletkast van Sundert!

Ook de bijkeuken is vaak een plek waar minder ruimte ter beschikking is, terwijl je hier wel veel spullen kwijt wilt. Door een kast met meerdere planken op maat te maken, kun je veel meer spullen kwijt.

Nu hou je meer ruimte in de keuken over voor de spullen die er echt toe doen en die je regelmatig nodig hebt!

Met een keukenkast op maat creëer je extra ruimte in je keuken. Kies voor een keukenkast met extra lagen, zodat je bijvoorbeeld meerdere pannen, borden of andere keukenbenodigdheden in een kast kwijt kan.

Door een kast in te richten voor (bijvoorbeeld) borden, kunnen we de ruimte optimaal benutten. Kom je ook ruimte tekort in de keuken? Neem dan contact op met Sundert.

Heb je al keukenkasten, maar wil je de keukenkast deuren op maat laten maken? Laat Sundert dan een ontwerp voor je maken. Wij zorgen dat de deuren de uitstraling krijgen die bij de rest van je interieur past.

Wil je draaideuren, schuifdeuren of gewoon klapdeuren? Wij maken alle soorten keukenkastdeuren op maat.

Als de deuren en de kastjes al aanwezig zijn, betekent het niet dat je de keukenkastjes niet meer kunt stijlen. Door ons enkel de frontjes te laten maken, laten wij je keukenkastjes nog beter passen bij je interieur. Het is natuurlijk zonde om de keukenkastjes te vervangen, terwijl je hier verder wel tevreden over bent. Geef je keukenkastjes een nieuw uiterlijk door alle de keukenkast frontjes op maat te laten maken!

Garagekasten mogen wat robuuster zijn. Je wilt namelijk dat een garagekast lang mee gaat. Hier kun je al je gereedschap en benodigdheden overzichtelijk opbergen. Wil jij een mooie garagekast op maat? Laat Sundert een ontwerp voor je maken!

Een kantoor is dé plek waar jij potentiële klanten laat langskomen. Of we het nu willen of niet, elke indruk is belangrijk. Kantoorkasten kunnen je kantoor maken of kraken. Wil jij een luxere uitstraling voor je kantoor én ook nog eens extra opbergruimte?

Laat dan Sundert een oogstrelende kantoorkast voor je realiseren.

Een kast op maat geeft je de mogelijkheid om elk soort kast te kiezen die jij wilt. Heb jij een onhandige schuine wand in huis en kun je maar geen geschikte kast vinden? Dan is het tijd om kast op maat met schuine wand te laten ontwerpen door Sundert.

Bij ons is het mogelijk om jouw wensen en eisen te verwerken in de op maat gemaakte kast. Maak optimaal gebruik van jouw ruimte door een kast op maat te laten maken door Sundert!

Is er een andere type of formaat kast dat jij zelf wilt samen stellen? Neem dan contact met ons op. Bij ons is onmogelijk niet mogelijk, wij maken alle soorten kasten op verzoek!

Kastlades op maat zorgen dat je het maximale uit een kast kunt halen. Wil je minder ruimte tussen lades, zodat je kleinere spullen kwijt kan? Of wil je hier juist meer ruimte tussen zodat je grotere spullen kwijt kunt? Bij Sundert maken wij alle kastlades op maat!

Wat kost een op maat gemaakte kast?

De kosten van een op maat gemaakte kast zijn compleet afhankelijk van jouw wensen. Neem contact met ons op om jouw gewenste kast(en) op maat voor te leggen. Onze experts adviseren je en voorzien daarin van een eerlijke prijsindicatie en offerte. 

Op maat gemaakte kast laten maken?

Wij horen graag je wensen! Samen bespreken we wat je voor ogen hebt en wat de mogelijkheden zijn.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.