Interieurbouw Zakelijk

Voor het zakelijk interieur zit je goed bij Sundert. Wij buigen ons graag over de inrichting van jouw zakelijke ruimte.

Inrichting zakelijke ruimtes

Ben je op zoek naar de juiste inrichting voor jouw zakelijke ruimtes? We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden. Op basis van de ruimtes en jouw wensen ontwerpen we een concept en werken dit voor je uit.

Bij een zakelijke inrichting van een kantoorpand of werkruimte is het belangrijk om het maximale uit de ruimte te halen. Elke m2 kost namelijk geld. Hoe de ruimte eruitziet bepaalt de fysieke uitstraling van het bedrijf. De eerste indruk van een bedrijf vindt vaak plaats op de werkvloer. Daarom is het verstandig om hier een expert van Sundert naar te laten kijken.

Voordelen van een zakelijke inrichting door Sundert:

Interieurbouw zakelijk

Met zakelijk meubilair zorgen wij dat de ruimte nog meer past bij jouw bedrijf. Elk bedrijf heeft een identiteit en bepaalde kernwaarden die uitgestraald moeten worden. Van kantoorruimtes, vergaderzalen, winkelpanden tot een magazijn. Elke ruimte verdient meubilair op maat. Of het nu gaat om uitstraling of efficiëntere werkplekken, bij Sundert zit je altijd goed. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur

winkelinrichting

Sundert zorgt ervoor dat de ruimte van jouw winkel zo optimaal mogelijk benut wordt. Wij ontwikkelen een op maat gemaakt concept. Heb je een hippe kledingwinkel of een wat exclusievere boetiekwinkel? Wij begrijpen dat hier verschillende doelgroepen op afkomen. Door samen in overleg te gaan, schetsen wij jouw droomwinkel en realiseren wij deze. Breng jouw visie en identiteit tot leven in jouw winkel met de winkelinrichting van Sundert.

Kantoorinrichting

Een kantoorinrichting vraagt om expertise. De werknemers van jouw bedrijf besteden hier veel tijd door. Hoe kunnen we met een zakelijke inrichting zorgen dat de productiviteit omhoog gaat? Hoe is de samenstelling binnen het bedrijf en hoe worden de werkzaamheden uitgevoerd? Dit zijn slechts enkele vragen die wij stellen tijdens het introductiegesprek. Daarnaast houden wij rekening met:

  • Bedrijfswaarden
  • Budget
  • Klimaatbeheersing
  • Akoestiek
  • Privacy
  • Bewegingsmogelijkheden
 
Meer weten over kantoorinrichting? Lees op deze pagina verder of neem direct contact met ons op. 

Vergadertafel op maat

Een vergadertafel op maat kan dé eye-catcher zijn van de vergaderruimte. Een vergaderruimte varieert veelal van oppervlak en dus is een vergadertafel op maat in veel gevallen noodzakelijk. Sundert maakt een vergadertafel in elke vorm en maat. 

Zakelijke inrichting op maat

Wij horen graag je wensen! Samen bespreken we wat je voor ogen hebt en wat de mogelijkheden zijn.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.