Keurmerken Sundert

komo keurmerk

Het KOMO-keurmerk

Het KOMO-keurmerk is hét keurmerk voor de bouw en infra. De producten en bouwprocessen worden door onafhankelijke deskundigen getoetst en goedgekeurd. Ons KOMO-keurmerk is afkomstig van de onafhankelijke Stichting Keuringsbureau Hout, SKH. Zij leveren elke certificering in de hout- en bouwbranche.

Politie keurmerken Veilig Wonen

Sundert beschikt over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is er voor iedereen. Of je nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuw te bouwen huis of flat. Je kunt inbrekers vóór zijn door je woning aan te (laten) passen aan de eisen van het Certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit betekent bijvoorbeeld dat je ramen en deuren zijn aangepast en dat de sloten van jouw voordeur en ramen minder makkelijk te forceren zijn. Met andere woorden, je voelt je weer veilig in je eigen huis!

politie keurmerk

Passend advies nodig?

Met jarenlange ervaring en keurmerken op zak voorzien we je graag van passend advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.