Kozijnen op maat

Kozijnen

De kozijnen van Sundert worden opgeleverd voor nieuwbouw, renovaties en restauraties. De kozijnen kunnen in verschillende hardhoutsoorten worden aangeleverd. De meest voorkomende is Meranti.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor kozijnen, schuifpuien of vouwwanden bent u bij Sundert aan het juiste adres. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de kozijnen in verschillende kleuren grondverf te ontvangen.

Ramen

Sundert levert verschillende soorten ramen. De meest voorkomende is het draai-kiep raam. Wij gebruiken draaikiepbeslag dat voldoet aan het politiekeurmerk. De draaikiepramen zijn leverbaar in verschillende kleuren grondverf. Ook is het mogelijk dat het kozijn bijvoorbeeld wit wordt gespoten en het raam een andere kleur.

Deuren

Deuren zijn er in verschillende soorten en maten. Binnendeuren, buitendeuren, garagedeuren of openslaande tuindeuren. Deuren met stapeldorpels, panelen, schroten of met figuren.

De deuren kunnen tevens worden voorzien van een meerpuntssluiting. Een voordeur kan worden voorzien van een automatische valdorpel en gietijzeren roosters.

Schuifpuien / vouwwanden

Schuifpuien worden meestal uitgevoerd met één vaste deur en één hefschuifdeur. Het is mogelijk om meerdere deuren te kiezen. De deuren zijn in verschillende maten en soorten verkrijgbaar. Voor de vouwwanden geldt hetzelfde. Deze grote kozijnen zijn meerdere draaiende delen die helemaal open kunnen.

Op maat

Naast alle producten die wij leveren, is het mogelijk om speciale producten op maat te laten maken. Denk aan ronde kozijnen of getoogde ramen. Sundert levert elk gewenst profiel in elke kleur.

Passend product advies nodig?

Met jarenlange ervaring en keurmerken op zak voorzien we je graag van passend advies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.