Meubelmaker Etten-Leur

Ben je op zoek naar een meubelmaker in Noord-Brabant? Wil je jouw huis vullen met unieke meubels op maat? Sundert in Etten-Leur is de specialist die je zoekt! Als expert op het gebied van hout en interieurbouw heb je aan Sundert een ervaren, ambachtelijke meubelmaker.

Navigeer direct

Zakelijke meubelmaker Etten-Leur

Een kantoor, winkelpand of zakelijke ruimte een unieke uitstraling geven? Dat lukt met meubels op maat. Zo geef je de ruimte exact de invulling die je zoekt.

Door een analyse te maken van de ruimte komen we samen tot een plan van aanpak. Door zakelijke meubels op maat te maken benut je de ruimte op een ultieme manier. Wil je de complete inrichting van jouw zakelijke ruimte uitbesteden? Sundert is dé meubelmaker die je zoekt.

Particulier meubelmaker Etten-Leur

Je wilt jouw huis op een unieke manier inrichten en toch de ruimte optimaal benutten. Meubels op maat zijn de manier waarop je dit het beste kunt organiseren.

Sundert heeft altijd de oplossing voor jouw interieurprobleem. Hebben wij de oplossing niet? Dan maken wij die! Samen komen we tot een plan om de ruimte in te vullen, de materialen te bepalen en maken wij het uiteindelijke ontwerp. Aan ons om dit ontwerp tot leven te brengen.

Timmerfabriek nabij Breda

Sundert beschikt over een eigen timmerfabriek in de buurt van Breda. Door deze timmerfabriek kunnen wij elke droom (van houten meubels) werkelijkheid maken. Iedere meubel op maat wordt gecreëerd in deze timmerfabriek. Door het hele proces zelf uit te voeren zitten er geen andere partijen tussen waardoor je een eerlijke prijs krijgt voor de meubels op maat.

Keurmerk

Voor de bouw en infra is het KOMO-keurmerk de graadmeter voor de betrouwbaarheid van processen en producten. Een onafhankelijke partij (Stichting Keuringsbureau Hout, SKH) levert de certificering in onze branche. Sundert beschikt over het KOMO-keurmerk. Zo weet je zeker dat je met betrouwbare en ambachtelijke professionals te maken hebt.

Wat zeggen onze klanten?

Sundert betrekt haar klanten bij het hele proces. Zowel voor het aanleveren van de producten als de nazorg. Dit zeggen onze klanten over die ervaring:

grego-disign
Lees verder
“Ik zou Robert van Sundert zeker aanbevelen voor iedereen die een mooi stukje maatwerk in huis wilt. Alles is tot zover vlot en goed verlopen.”
Bontan
Lees verder
"Wij zijn heel tevreden over de afspraken en het geleverde product."
de Bot
Lees verder
"Jonge enthousiaste vakman die graag met je mee denkt. Heeft ook een prima prijs/kwaliteit verhouding."
van Genk
Lees verder
"komt zeer vakbekwaam over met veel passie voor het product."
Previous
Next

Meubeltrends samen met Sundert

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden als het gaat om meubels en interieurbouw. In ons advies nemen wij jouw wensen maar ook zeker de nieuwste trends mee op dit gebied. Door jarenlange ervaring en ons specialisme hebben wij altijd een moderne of juist antieke oplossing voor jouw interieurbouw.

badkamer op maat

Jouw volledige interieur op maat

Binnenshuis alles op maat laten maken? Daag ons uit met jouw wensen. Wat is er mogelijk om op maat te laten maken in huis? Eigenlijk alles! Bestaat het niet? Dan creëren wij het.

Keukens
Laat uw keuken maken door Sundert
vakkenkast deuren
Elke kast in huis op maat in Etten-Leur
badkamer op maat 2
Klein meubilair in elke gewenste vorm
zakelijke inrichting 3
Kantoorinrichting op maat laten maken
Over ons

Op zoek naar een meubelmaker in Etten-Leur?

Sundert is dé specialist op het gebied van interieurbouw met hout. Buitengewoon goed in binnenwerk is onze quote. Sinds de start in 2014 is Sundert uitgegroeid tot dé meubelmaker in regio Etten-Leur en omstreken. In onze timmerfabriek wordt elk interieurstuk gecreëerd.

Door samen met de klant de wensen te bespreken, de ruimte optimaal te benutten en interieurdromen te verwezenlijken is Sundert jouw ideale partij. Wil jij jouw meubels op maat laten maken? Neem contact met ons op. Wij voorzien je graag van passend advies en een eerlijke prijs.

Meubel op maat laten maken?

Wil jij meer weten over onze producten of wil je een meubel op maat laten maken? Vul het contactformulier in of bel naar 076-5035302.

Onze werkplaats in Etten-Leur is op afspraak te bezoeken.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.