Slaapkamerkast op maat

Een slaapkamerkast op maat laten maken? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen van onze klanten. Kom je bij Sundert voor een slaapkamerkast? Dan beloven wij maatwerk met de beste materialen en de mooiste resultaten. Geen standaard slaapkamerkast op maat van de Ikea, maar handgemaakt vakmanschap.

Als het gaat om het inrichten van je slaapkamer, is een kast op maat een geweldige investering. Het zorgt ervoor dat je al je kleding netjes kunt opbergen en dat er geen rommelige stapels kleding meer rondslingeren. Bovendien past een slaapkamerkast op maat perfect in de ruimte die je hebt, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. In deze blog gaan we in op de verschillende soorten kasten op maat voor de slaapkamer en waar je op moet letten bij het kopen ervan.

Soorten kasten op maat voor de slaapkamer

Een wandkast op maat is perfect als je een hele wand wilt gebruiken voor opbergruimte. Je kunt kiezen voor een open wandkast, waarbij je je kleding kunt zien, of voor een wandkast met deuren, zodat je alles netjes kunt afsluiten. Een wandkast op maat is ideaal als je veel kleding en accessoires hebt en graag alles geordend wilt houden.

Een slaapkamerkast met schuifdeuren is niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol. Doordat de deuren niet openklappen, neemt de kast minder ruimte in beslag en blijft er meer vloerruimte over. Bovendien kun je de schuifdeuren in verschillende materialen en kleuren laten maken, zodat de kast perfect past bij de rest van je interieur.

Naast wandkasten en kasten met schuifdeuren zijn er nog tal van andere opties als het gaat om kasten op maat voor de slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan een inloopkast, een hoekkast of een kast onder een schuin dak. Bij een kast op maat zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je de kast precies laten maken zoals jij dat wilt.

Waar kun je een kledingkast kopen?

Als je op zoek bent naar een kast op maat voor je slaapkamer, zijn er verschillende opties om te overwegen. Zo kun je bijvoorbeeld een kastenwinkel bezoeken, waar je verschillende kasten kunt bekijken en advies kunt krijgen van een expert. Daarnaast kun je online op zoek gaan naar een geschikte kast. Steeds meer bedrijven bieden online de mogelijkheid om een slaapkamerkast op maat te bestellen.

Als het gaat om het inrichten van je slaapkamer, is een kast op maat een geweldige investering. Het zorgt ervoor dat je al je kleding netjes kunt opbergen en dat er geen rommelige stapels kleding meer rondslingeren. Bovendien past een slaapkamerkast op maat perfect in de ruimte die je hebt, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. In deze blog gaan we in op de verschillende soorten kasten op maat voor de slaapkamer en waar je op moet letten bij het kopen ervan. Benieuwd naar de voordelen en het proces van het kopen van een slaapkamerkast op maat? Je leest er alles over in deze blog.

Hoe bestel ik een slaapkamerkast op maat?

Als je een kast op maat wilt bestellen, zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen. Allereerst is het belangrijk om de afmetingen van de ruimte waar de kast moet komen op te meten. Dit kun je zelf doen, maar wij bieden ook een opmeetservice aan. Zo weet je zeker dat de kast perfect past in de ruimte die je hebt.

Vervolgens kunnen wij aan de slag met het ontwerpen van jouw kast op maat. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en indelingen. Wij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuzes en adviseren over de beste indeling voor jouw kleding en accessoires.

Als het ontwerp helemaal naar wens is, wordt de kast op maat gemaakt en gemonteerd. Dit gebeurt bij jou thuis, zodat de kast perfect geïnstalleerd kan worden. 

Waar kan ik een kast op maat laten maken?

Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van kasten op maat. Sundert is bijvoorbeeld zo’n bedrijf. Wij maken kasten op maat voor verschillende ruimtes, waaronder de slaapkamer. Op onze website of Pinterest kun je inspiratie opdoen en een afspraak maken voor een opmeetservice en een ontwerp op maat.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil jij meer weten over onze producten of wil je een meubel op maat laten maken? Vul het contactformulier in of bel naar 076-5035302.

Onze werkplaats in Etten-Leur is op afspraak te bezoeken.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.