vacature

Wij zoeken een interieurbouwer!

Wij zijn op zoek naar een interieurbouwer (buitendienst) die productietekeningen kan lezen, z’n hand niet omdraait voor zaag- en freeswerk en oog heeft voor kwaliteit. Je bent leergierig, nauwkeurig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.  Ben jij de juiste kandidaat die wij zoeken? Dan maak je de dromen van onze klanten waar!

Wat wij verwachten

Over Sundert

Sundert bestaat uit twee onderdelen; de timmerfabriek en de interieurbouw. Deze vacature is voor de interieurbouw. Het huidige team interieurbouwers bestaat uit drie personen en met regelmaat een stagiaire. We vinden persoonlijke ontwikkeling namelijk belangrijk en geven graag het ambacht door aan de volgende generatie. Onze passie voor het vak is groot!

Wat bieden we jou?

We bieden een marktconform salaris met uitzicht op een vast contract. Je werkt samen met een gedreven team waar gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons klantenbestand is zeer divers en onze opdrachten daardoor ook. Geen dag is hetzelfde en dat maakt ons werk zo tof!

Interesse?

Ben je enthousiast geworden?
Bel dan 0620910914 of mail naar robert@sundert.nl.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.