Over ons

Buitengewoon goed in binnenwerk

Robert van Sundert is in 2014 gestart in een garage aan huis. Gestart vanuit zijn passie creëerde hij kleinere meubels voor particuliere interieurbouw. De garage groeide al snel door naar een royale werkplaats van ruim 300 vierkante meter. Drie jaar later werd zelfs deze werkplaats te klein. De vele aanvragen leverde een prachtige werkplaats op waar alle producten worden gerealiseerd. In de tussentijd heeft Robert de overname van Tifa Van Halteren rond gekregen. Zo heeft Sundert de juiste ruimte gecreëerd om vrij verder te kunnen groeien.

Over ons

Naast de interieurbouw Robert ook over de Timmerfabriek. Binnen deze machinale timmerfabriek leveren wij houten producten onder het KOMO-certificaat. Hierbij leveren wij maatwerk voor renovatie, nieuwbouw, restauratie en utiliteitsbouw. Dit doen wij van enkele exemplaren tot grote aantallen.

Onze klanten

Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Wij kijken niet alleen naar onze producten en diensten, maar ook naar een fijne aankoopbeleving. Wij voorzien je graag van passend advies zodat we jou net zo trots kunnen maken!

grego-disign
Lees verder
“Ik zou Robert van Sundert zeker aanbevelen voor iedereen die een mooi stukje maatwerk in huis wilt. Alles is tot zover vlot en goed verlopen.”
Bontan
Lees verder
"Wij zijn heel tevreden over de afspraken en het geleverde product."
de Bot
Lees verder
"Jonge enthousiaste vakman die graag met je mee denkt. Heeft ook een prima prijs/kwaliteit verhouding."
van Genk
Lees verder
"komt zeer vakbekwaam over met veel passie voor het product."
Vorige
Volgende

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil jij meer weten over onze producten of wil je een meubel op maat laten maken? Vul het contactformulier in of bel naar 076-5035302.

Onze werkplaats in Etten-Leur is op afspraak te bezoeken.

sundert beeldmerk wit

Sundert is dé specialist op het gebied van hout. Met een machinale timmerfabriek en aparte tak voor interieurbouw bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt.